Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I was using my computer fine the other day to burn some iso images using brasso.

Today when I insert a data cd it doesn't show up but audio cd's are fine. I can find the dvd-rom using disk utility and mount it but it just makes it part of the file system. It mounts at /mnt/cdrom.

The problem is when I mount it manually it doesn't show up in the places menu and brasso doesn't see it as a separate drive so I can't use it properly.

Can somebody help to lead me in the right direction with this problem? Thanks, rob.

share|improve this question

closed as too localized by fossfreedom Feb 27 '12 at 15:43

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
This question appears to be abandoned and unanswered, could you perhaps add more detail to your question? If this question no longer applies then you can either delete it or answer it yourself if you've solved the problem. Thanks! –  nitstorm Feb 27 '12 at 15:38
    
This question appears to be abandoned, if you are experiencing a similar issue please ask a new question with details pertaining to your problem. If you feel this question is not abandoned, please flag the question explaining that. :) –  fossfreedom Feb 27 '12 at 15:43