Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I am using the Nvidia GeForce FX 5200 and forced Unity on startup.

Everything works fine including glxgears, however I do not have any visible icons in launcher. I know this has been reported as a bug.

According to my logs it seems to be a g_dbus error. If the card was not blacklisted I believe D-bus would be finding the icons. I would like to know exactly what the issue is with this specific card.

share|improve this question

closed as off topic by nitstorm, htorque, Takkat, jrg Feb 26 '12 at 20:30

Questions on Ask Ubuntu are expected to relate to Ubuntu within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
however I do not have any visible icons in launcher << That, probably. When I force Unity to start (my card is blacklisted as well) everything simply works... Appart from visual effects stuttering and going really slow, and my graphic card overheating. –  RobinJ Feb 23 '12 at 11:30
    
This question should instead be filed as a bug report, and as such is off-topic, thanks! Instructions here + it is abandoned, so voting to close it off. Cheers! –  nitstorm Feb 26 '12 at 4:23

Browse other questions tagged or ask your own question.