Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I use ubuntu 12.10.

I use this driver:

enter image description here

I run:

sam@sam:/opt/ros/morse/share/morse/examples/tutorials$ lspci|grep VGA
02:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF114 [GeForce GTX 560] (rev a1)
sam@sam:/opt/ros/morse/share/morse/examples/tutorials$

and:

sam@sam:/opt/ros/morse/share/morse/examples/tutorials$ glxinfo |grep Open
Xlib:  extension "NV-GLX" missing on display ":0.0".
OpenGL vendor string: VMware, Inc.
OpenGL renderer string: Gallium 0.4 on llvmpipe (LLVM 0x301)
OpenGL version string: 1.4 (2.1 Mesa 9.0.3)
OpenGL extensions:
sam@sam:/opt/ros/morse/share/morse/examples/tutorials$

The detail of graphics card in my system:

sam@sam:/opt/ros/morse/share/morse/examples/tutorials$ sudo nvidia-smi -a
[sudo] password for sam: 

==============NVSMI LOG==============

Timestamp                       : Thu May 29 15:20:55 2014
Driver Version                  : 304.88

Attached GPUs                   : 1
GPU 0000:02:00.0
    Product Name                : GeForce GTX 560
    Display Mode                : N/A
    Persistence Mode            : Disabled
    Driver Model
        Current                 : N/A
        Pending                 : N/A
    Serial Number               : N/A
    GPU UUID                    : GPU-e1f0b8bb-6c27-6617-59ed-4aac7498c08b
    VBIOS Version               : 70.24.21.00.00
    Inforom Version
        Image Version           : N/A
        OEM Object              : N/A
        ECC Object              : N/A
        Power Management Object : N/A
    GPU Operation Mode
        Current                 : N/A
        Pending                 : N/A
    PCI
        Bus                     : 0x02
        Device                  : 0x00
        Domain                  : 0x0000
        Device Id               : 0x120110DE
        Bus Id                  : 0000:02:00.0
        Sub System Id           : 0x83B41043
        GPU Link Info
            PCIe Generation
                Max             : N/A
                Current         : N/A
            Link Width
                Max             : N/A
                Current         : N/A
    Fan Speed                   : 29 %
    Performance State           : N/A
    Clocks Throttle Reasons     : N/A
    Memory Usage
        Total                   : 1023 MB
        Used                    : 3 MB
        Free                    : 1020 MB
    Compute Mode                : Default
    Utilization
        Gpu                     : N/A
        Memory                  : N/A
    Ecc Mode
        Current                 : N/A
        Pending                 : N/A
    ECC Errors
        Volatile
            Single Bit            
                Device Memory   : N/A
                Register File   : N/A
                L1 Cache        : N/A
                L2 Cache        : N/A
                Texture Memory  : N/A
                Total           : N/A
            Double Bit            
                Device Memory   : N/A
                Register File   : N/A
                L1 Cache        : N/A
                L2 Cache        : N/A
                Texture Memory  : N/A
                Total           : N/A
        Aggregate
            Single Bit            
                Device Memory   : N/A
                Register File   : N/A
                L1 Cache        : N/A
                L2 Cache        : N/A
                Texture Memory  : N/A
                Total           : N/A
            Double Bit            
                Device Memory   : N/A
                Register File   : N/A
                L1 Cache        : N/A
                L2 Cache        : N/A
                Texture Memory  : N/A
                Total           : N/A
    Temperature
        Gpu                     : 40 C
    Power Readings
        Power Management        : N/A
        Power Draw              : N/A
        Power Limit             : N/A
        Default Power Limit     : N/A
        Min Power Limit         : N/A
        Max Power Limit         : N/A
    Clocks
        Graphics                : N/A
        SM                      : N/A
        Memory                  : N/A
    Applications Clocks
        Graphics                : N/A
        Memory                  : N/A
    Max Clocks
        Graphics                : N/A
        SM                      : N/A
        Memory                  : N/A
    Compute Processes           : N/A

sam@sam:/opt/ros/morse/share/morse/examples/tutorials$

I'm not understand why GeForce GTX 560 is not running?

How to activate GeForce GTX 560?

Thank you~

share|improve this question

closed as off-topic by Eric Carvalho, neon_overload, Warren Hill, bodhi.zazen, Eliah Kagan Jul 23 at 23:24

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1  
No! This is the different problem. I'm not in the situation that I don't know how to install graphics driver by 'additional drivers'. I have met the situation that 'additional drivers failed to run. How to solve it? Thank you~ –  sam May 29 at 15:05
1  
12.10 is EOL and no longer supported. Try downgrading to 12.04.4LTS or upgrading to 14.04LTS. –  bain Jun 3 at 13:07

Browse other questions tagged or ask your own question.