Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I'm wondering if someone can help me with my problem. It seems that sometimes Unity boots no problem, and then at other times, I get the warning that my PC doesn't have the proper display card (yadda yadda) and the machine boots in classic mode. Obviously, though, my card is sufficient, though, as it sometimes boots no problem. What exacerbates the problem further is that if I try to Log Out so that I can log into safe mode, or Classic mode, or Unity Mode, I get crazy squiggly lines on my monitor and my whole system freezes. Very strange indeed.

share|improve this question

closed as too localized by jrg, Marco Ceppi Dec 27 '11 at 21:53

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Can you add some info about your graphics to your question? –  RolandiXor Jun 1 '11 at 20:40
    
This question appears to be abandoned, if you are experiencing a similar issue please ask a new question with details pertaining to your problem. If you feel this question is not abandoned, please flag the question explaining that. :) –  jrg Dec 27 '11 at 15:23

1 Answer 1

Sorry, I thought I had a link to the card info in the post: http://reviews.cnet.com/graphics-cards/ati-radeon-x850-xt/1707-8902_7-31245051.html

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.