Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I've jumped the ship and I am sinking into dark waters of Linux.. :-) Hopefully to see bright future. I need some assistance or guidance as I am new to linux. I have installed Latest version of Ubuntu on my Aspire S7-392. I had some issues with "fake" raid so I've got rid off it and I was able to install Ubuntu. I have one major issue that is important to me and that is laptop not going into suspend mode when powered from battery causing complete discharge when lid is closed.

When I try to suspend it with the lid opened to see what is happening I can see screen going black, then flicker and back to login screen immidiatelly.

  Can you help me to fix this issue?  Thanks  Charles

It's working now. Not really sure why but it is...

share|improve this question

closed as off-topic by Eric Carvalho, Sneetsher, Rinzwind, Danatela, Avinash Raj May 13 at 10:15

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "This describes a problem that can't be reproduced that seemingly went away on its own or was only relevant to a very specific period of time. It's off-topic as it's unlikely to help future readers." – Eric Carvalho, Sneetsher, Rinzwind, Danatela, Avinash Raj
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Sounds like a similar issue as this user. Edit: Formatting. –  user280083 May 10 at 12:05
    
Please copy your /var/log/pm-suspend.log and your /var/log/syslog to paste.ubuntu.com and add the links to your question. –  TuKsn May 10 at 12:29
    
Here is pm-suspend.log link [link] (paste.ubuntu.com/7442117) –  user280116 May 10 at 19:28
    
And here is syslog link paste.ubuntu.com/7442183 –  user280116 May 10 at 19:32

Browse other questions tagged or ask your own question.