Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

This is my first time to using ubuntu. I am unable to access the wifi, even if I enable it. I can access internet from the wired connection. This is my laptop detail:

Output of nmcli nm:

RUNNING         STATE           WIFI-HARDWARE   WIFI       WWAN-HARDWARE   WWAN      
running         connected       enabled         disabled   enabled         enabled   

and my specs:

 *-network
                description: Ethernet interface
                product: QCA8171 Gigabit Ethernet
                vendor: Qualcomm Atheros
                physical id: 0
                bus info: pci@0000:04:00.0
                logical name: eth0
                version: 10
                serial: 74:d0:2b:c4:54:14
                size: 100Mbit/s
                capacity: 1Gbit/s
                width: 64 bits
                clock: 33MHz
                capabilities: bus_master cap_list ethernet physical tp 10bt 10bt-fd 100bt 100bt-fd 1000bt-fd autonegotiation
                configuration: autonegotiation=on broadcast=yes driver=alx duplex=half ip=10.9.76.61 latency=0 link=yes multicast=yes port=twisted pair speed=100Mbit/s

What should I do?

Thank you in advance.

share|improve this question

protected by Community Sep 19 at 19:36

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality answers, posting an answer now requires 10 reputation on this site.

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Browse other questions tagged or ask your own question.