Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

After upgrade my Ubuntu to 11.04 I have a weird problem playing videos. See the capture from my display.

I'm getting the same thing with all of the players and video file types.

Ubuntu 11.04 64bit ATI Mobility Radeon HD 4650

Here's a screenshot (from Oli, that tries to do the video version justice):

Screenshot showing a video with parts of the GNOME UI over it, and being otherwise broken

share|improve this question
1  
please accept the answer or dismiss the question –  Ringtail Feb 24 '12 at 3:03
add comment

2 Answers 2

It could be that the generic driver for your video card that Ubuntu loaded aren't fully supported by the card,are you using a 32 bit or 64 bit version of Natty? for the 32 bit and the 64 bit, the Linux driver for your card is here: http://support.amd.com/us/gpudownload/linux/Pages/radeon_linux.aspx

the driver has both 32 and 64 bit in it, however, I can't test it to see if it works, hope this helps!

share|improve this answer
add comment

I had same problem and what I did is just add the Xorg-edgers repositories from http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Natty_Installation_Guide and the problem is solved

I've the same distro 11.04 64-bit and my card is similar I think ATI Mobility Radeon 4430.

I hope this helps.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.