Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I just upgraded to 11.04. Now, after I log in all I get is the background and a cursor (which I can move, no panel, no desktop icons, etc.). Same thing happens if I select classic mode. I tried installing nvidia 173 drivers (instead of nvidia-current) and after that classic mode works again. However I don't want to be using so old graphics drivers (and I'd really like to try out Unity).

My machine is a Dell Precision M65 laptop which contains a GeForce 350M graphics card.

I'm not sure where to start looking for problems, as I'm only guessing that this is a graphics driver problem (usually a pretty solid guess). Any thoughts?

share|improve this question

closed as off topic by Marco Ceppi May 26 '11 at 15:54

Questions on Ask Ubuntu are expected to relate to Ubuntu within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Welcome to Ask Ubuntu! What to do with questions that describe known bugs? this has been reported on Launchpad and as such is now closed. –  Marco Ceppi May 26 '11 at 15:54
add comment

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

This seems to be an open bug: bug description

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.