Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Sometimes when I work on Natty 32bit the screen goes black and jumps to the login-screen. i don't know how to reproduce this bug, but it seems it occurs when starting Applications.

Anyone has a solution to this? Thanks!

share|improve this question
    
I asked about this a while ago. askubuntu.com/questions/36399/… –  sagarchalise May 12 '11 at 9:29
add comment

2 Answers 2

up vote 1 down vote accepted

Since installing xserver-xorg-video-intel package from the natty-proposed repository, i have never again experienced this bug. Good Luck!

share|improve this answer
add comment

This happens to me as well in 11.04. The reason is that bugs in Unity causes the X server to shut down. Which throws you to the log in screen. Hopefully this will be fixed in future updates to Unity.

share|improve this answer
    
As far as I know, this doesn't happen on PC's with NVidia Graphics cards, but on Computers with Intel cards? Can you agree to that? –  entonjackson May 12 '11 at 8:34
    
I am on Intel card and I can confirm this. –  Gaurav Butola May 12 '11 at 9:27
    
I'm using a ATI graphics card and I experience this as well. It's not just Intel cards. –  paldepind May 12 '11 at 17:50
    
I have intel + ati graphics, I can confirm this too. Yesterday it crashed 2-3 times. –  Igor May 13 '11 at 9:40
1  
I have an Nvidia card. This doesn't happen as often as it seems to happen for you all, but I have had this occur 2-3 times now in the past few weeks. –  zookalicious May 26 '11 at 19:51
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.