Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

The installation of Ubuntu Server 12.04 on my PC was finished smoothly but when I try to boot it, the following message appears:

Reboot and select proper boot device...

This is the output after I run a boot info:

http://paste.ubuntu.com/6914342/

And after running the boot info script

                      Boot Info Script 0.61      [1 April 2012]


============================= Boot Info Summary: ===============================

 => No boot loader is installed in the MBR of /dev/sda.
 => No boot loader is installed in the MBR of /dev/sdb.

sda1: __________________________________________________________________________

    File system:       linux_raid_member
    Boot sector type:  -
    Boot sector info: 

sda2: __________________________________________________________________________

    File system:       ext4
    Boot sector type:  -
    Boot sector info: 
    Operating System:  
    Boot files:        

sdb1: __________________________________________________________________________

    File system:       linux_raid_member
    Boot sector type:  -
    Boot sector info: 

sdb2: __________________________________________________________________________

    File system:       ext4
    Boot sector type:  -
    Boot sector info: 
    Operating System:  
    Boot files:        

============================ Drive/Partition Info: =============================

Drive: sda _____________________________________________________________________

Disk /dev/sda: 1000.2 GB, 1000204886016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 121601 cylinders, total 1953525168 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 4096 bytes

Partition  Boot  Start Sector    End Sector  # of Sectors  Id System

/dev/sda1                   1 1,953,525,167 1,953,525,167  ee GPT


GUID Partition Table detected.

Partition    Start Sector    End Sector  # of Sectors System
/dev/sda1           2,048     7,813,119     7,811,072 RAID partition (Linux)
/dev/sda2       7,813,120 1,953,523,711 1,945,710,592 EFI System partition

Drive: sdb _____________________________________________________________________

Disk /dev/sdb: 1000.2 GB, 1000204886016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 121601 cylinders, total 1953525168 sectors
Units = sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 4096 bytes

Partition  Boot  Start Sector    End Sector  # of Sectors  Id System

/dev/sdb1                   1 1,953,525,167 1,953,525,167  ee GPT


GUID Partition Table detected.

Partition    Start Sector    End Sector  # of Sectors System
/dev/sdb1           2,048     7,813,119     7,811,072 RAID partition (Linux)
/dev/sdb2       7,813,120 1,953,523,711 1,945,710,592 EFI System partition

"blkid" output: ________________________________________________________________

Device           UUID                                   TYPE       LABEL

/dev/loop0                                              squashfs   
/dev/sda1        8bcf74b5-7cbd-25a9-31c5-537344fcd5c0   linux_raid_member server:0
/dev/sda2        80d5941c-88e4-4ffc-bdf4-42cf53dbfee8   ext4       
/dev/sdb1        8bcf74b5-7cbd-25a9-31c5-537344fcd5c0   linux_raid_member server:0
/dev/sdb2        677c215a-c736-44e6-a7f3-3026764fc715   ext4       
/dev/sr0                                                iso9660    Ubuntu 12.04.2 LTS i386

================================ Mount points: =================================

Device           Mount_Point              Type       Options

/dev/loop0       /rofs                    squashfs   (ro,noatime)
/dev/sr0         /cdrom                   iso9660    (ro,noatime)

What should I do?

share|improve this question

1 Answer 1

From the boot-repair log it was clearly shown that you didn't install Ubuntu server on Your HDD.

So try to install it again on any one of the ext4 partition.

share|improve this answer
1  
Can I ask how did that happen? I carefully followed what was instructed on the Ubuntu 12.04 Server Installation Guide site. (help.ubuntu.com/12.04/serverguide/advanced-installation.html) I even watched some Youtube instruction videos. How do I install it again on the ext4 installation? –  user246999 Feb 12 at 2:54
    
please try the installation again. –  Avinash Raj Feb 12 at 3:18

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.