Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I tried to report a bug but ubuntu-bug directed me here so here we go:

I recently installed Natty (new install with an old /home partition) and started to use Unity (have not used it before). Unity works fine for me except the fact that after some time, top panel stops responding to grabbing and double and middle clicking. The time it takes to stop responding varies and I have not been able to figure out what triggers it.

Global menu works, as well as indicators and launcher, I can acces the top panel with F10. I am not even sure it is a Unity and not a compiz bug. Has anyone encoutered this? Have you any idea if something in my configuration might be using it? Right after logon, the panel works as expected.

share|improve this question
    
I have seen similer things on my nvidia based system, the top bar will be totally black, but in my case everything seems to work Its just a solid black bar. I Did notice once that some inticator-applet icons reappeared but the rest of the bar was solid black. –  dr_willis May 9 '11 at 12:00
    
Yeah, I have seen panel as a black (or colored occaisonally) box too - but grabbing the panel and so on worked (I think). But what I am describing is visiually absolutely perfect panel that does not respond to grabing and middle clicking. –  sup May 9 '11 at 19:19
    
bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/unity/+bug/781865 - corresponding bug –  sup May 14 '11 at 17:44
add comment

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

This was a bug and has been fixed.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.