Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I have installed windows 8.1 on my asus 1215N. The sound is good and no problem to listening with earphones and without it too. After than I have installed ubuntu 13.10. On ubuntu everything works well, but when I load windows 8.1, I haven't any sound with earphones. But the sound works well without inserting earphone in audio jack.

Same problem was on windows 8.0 too. I thought that it was windows fault, but as it seems it isn't so.. Can anybody help me ? Has anybody such kind of problem on dual boot system ? Thanks..

share|improve this question
    
Does the sound works on Ubuntu? –  Avinash Raj Jan 21 at 2:01
    
Yes.. As I sad, on Ubuntu is all correct.. with and without earphones the sound is working well.. –  user238113 Jan 21 at 2:15
    
the problem only occurs on windows then how it is related to Ubuntu.You haven't able to get sound with earphones in Windows is not because of installed Ubuntu on your HDD. –  Avinash Raj Jan 21 at 2:36
    
Yes. I understand you.. But when I have only windows 8.1 installed on laptop, there was no more problem... the sound is ok.. I even restart several times the laptop and everything is ok.. But when I'm installing ubuntu, after that begins the problem.. –  user238113 Jan 21 at 2:38
    
it's an windows issue,so post your problem in another Stack Exchange site. –  Avinash Raj Jan 21 at 2:39
show 1 more comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.