Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I'd like to start by thanking all of you guys for the great community - I have learned a lot going through the questions and trying solutions. I am stumped on this current error and would greatly appreciate your help and thoughts.

The background is that I installed the ATI 12.8 drivers for my 7950. On reboot this led to the tty1 screen without going to the login screen (not going to lightdm); I uninstalled the proprietary driver and fglrx as per question1 and question2

Now on reboot, it launches lightdm's login screen, but I am now in a login loop. I have verified the ownership of my .Xauthority file as user1 as well as the rest of /home/user1/ as per question3 but this has not fixed the login loop. I believe it is still a driver/graphics card problem but am lost on how to proceed.

Here are my .xsessions-error and Xorg.0.log files:

.xsessions-error :

No protocol specified
No protocol specified
xrdb: Resource temporarily unavailable
xrdb: Can't open display ':0'
No protocol specified
No protocol specified
xhost:  unable to open display ":0"
No protocol specified
No protocol specified
xhost:  unable to open display ":0"
openConnection: connect: No such file or directory
cannot connect to brltty at :0
No protocol specified
No protocol specified
No protocol specified
No protocol specified

** (gnome-session:2257): WARNING **: Cannot open display: 

the Xorg.0.log is at http://paste.ubuntu.com/6496049/

Thanks again for all your help.

share|improve this question

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.