Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Just upgraded to 11.04 and loving it.

However, when I boot the acer aspire 5100 laptop with external VGA monitor plugged in, or when I attach it after boot, both screens pixilate and I can't see a thing. Unplugging the monitor doesn't help and I have to reboot.

It works perfectly if the external monitor is never attached
Happens regardless of gnome or unity used. Maybe a driver thing? Worked perfectly in 10.10 Any help would be much appreciated!

I'm using: Acer Aspire 5100
ATI radeon xpress 200m graphics
External monitor connected by VGA.

share|improve this question

closed as too localized by fossfreedom Feb 20 '12 at 23:47

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Hello, this question has no information and activity for a very long time. I am closing it for now. If by any reason you think this question is still viable or useful in anyway or that there is still a good chance it will be answered please flag it to a moderator or add a comment with the reason(s) why you want it open. Regards –  fossfreedom Feb 20 '12 at 23:47
add comment

Browse other questions tagged or ask your own question.