Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I've had this problem for about six months, but I haven't been able to find a solution.

When viewing documents with writer or presentation containing math symbols/fonts, some of the symbols are either replaced with question marks or just left blank. The integral symbol is an example.

I can post some documents or system output for example if that would be helpful. I recently upgraded to Natty x64 (with packaged LibreOffice), but I've had this issue with Maverick x64 & OpenOffice as well.

I've downloaded msttcorefonts and cleared my font cache. For what it's worth, I also did a clean install for Natty.

Thanks for any help!

share|improve this question
    
What is the file format of the document? If they are online then it would help to link to it. –  user7182 Jun 5 '11 at 23:10
    
Could you give an example, esp. showing the textual command? There are examples for integrals, do they work for you? –  tohuwawohu Sep 2 '11 at 11:28
    
Its hard to analyze without a sample document. Do not hesitate to file a bug with the file attached! –  Bjoern Michaelsen Jan 19 '12 at 0:45
    
This is a bug report and as such is off-topic. :) –  jrg Feb 25 '12 at 15:19
add comment

closed as off topic by jrg Feb 25 '12 at 15:17

Questions on Ask Ubuntu are expected to relate to Ubuntu within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.