Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

First of all I'm new in using linux and please forgive my bad english.

I have an server with Edubuntu LTSP 10.10, a projector and 20 thin clients. On the server I had to install a video card (nvidia chipset driver 260.19.06) with two ports: DVI and VGA so I can connect the projector on the VGA port. After I installed the driver I managed to configure display settings in twinview clones.

Till now everything is ok but now comes the strange part..until I had to install the video card when users login on thin clients their display was normal but now it is mirrored and upside down and I don't know what happened. Can anyone please tell what to do get display to normal?

share|improve this question
    
Good question, possibly a bug. Unfortunately I have no idea +1 to question. Have you tried the open source driver? –  hbdgaf Apr 28 '11 at 12:05

1 Answer 1

Disable Compiz and reboot everything.

Source

share|improve this answer
1  
Whilst this may theoretically answer the question, it would be preferable to include the essential parts of the answer here, and provide the link for reference. –  Marco Ceppi Dec 10 '11 at 21:47
    
@MarcoCeppi I'm really sorry that the answer was not sufficient enough. But I have provided link for reference and I do not any any other info... I hope that this "answer" saved him a lot of searching and thus it was helpful... –  Redi Jan 3 '12 at 22:40

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.