Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Hello im new here and I dont know if im doing it right but I hope yes.

I have a printer conected to a windows 8 machine, also I had ubuntu 13.04 and it worked fine when I printed from linux to windows but when I upgraded to 13.10 my printer didnt worked, I removed it thinking that would fix it but when I tryed to add the printer again I couldnt, I reinstalled cups and the system-config-printer-gnome package but didnt worked.

Here is the terminal log :

erick@Tauro:~$ system-config-printer

Caught non-fatal exception. Traceback:

File "/usr/share/system-config-printer/probe_printer.py", line 255, in _do_find fn ()

File "/usr/share/system-config-printer/probe_printer.py", line 367, in _probe_hplip stderr=null)

File "/usr/lib/python2.7/subprocess.py", line 709, in init errread, errwrite)

File "/usr/lib/python2.7/subprocess.py", line 1326, in _execute_child raise child_exception

OSError: [Errno 2] No existe el archivo o el directorio

Continuing anyway..

Traceback (most recent call last):

File "/usr/share/system-config-printer/newprinter.py", line 912, in on_btnNPForward_clicked

self.nextNPTab()

File "/usr/share/system-config-printer/newprinter.py", line 1064, in nextNPTab stderr=file("/dev/null"))

File "/usr/lib/python2.7/subprocess.py", line 709, in init errread, errwrite)

File "/usr/lib/python2.7/subprocess.py", line 1326, in _execute_child raise child_exception

OSError: [Errno 2] No existe el archivo o el directorio

Any suggestion please? C:

share|improve this question

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.