Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Recently I bought "asus k55vd-sx313r". Earlier I am using Lenovo G570. I installed Ubuntu 12.04 in Lenovo by choosing "Something Else" option, Keeping 2 Gb for Swap 10Gb for Root And 5Gb for Home. After Restart normally windows is opening, but Ubuntu is not detected. Even though hard partitions remain a new drives 10gb and 5gb.

share|improve this question
    
You sure no other error happened when you installed? Also, what version of windows are you using –  Braiam Sep 26 '13 at 15:59
    
I am using Windows 7 Home Basic ....No other error i found...After installing ubuntu , i am unable to laod it –  Prasad Sep 26 '13 at 16:13
    
Did you try boot-repair? –  Braiam Sep 26 '13 at 17:12
    
askubuntu.com/questions/240496/… It hepled me a lot –  Prasad Sep 27 '13 at 15:07
add comment

1 Answer

Open the terminal and run the following commands

sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair sudo apt-get update sudo apt-get install boot-repair After completing the installation you can launch it from System->Administration->Boot-Repair menu if you use Gnome, or search "boot-repair" in the dash if you use Unity

It is a old method ....

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.