Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

The instructions here - https://help.ubuntu.com/community/WifiDocs/Device/Netgear_WG311_v3 - work super well if you are using the i386 kernel, but I installed with Wubi which automatically selected the amd64 kernel even though I'm pretty sure my PC is not 64bit.

The thing is is that the driver will showed up as installed in my ndiswrapper -l list but sudo modprobe ndiswrapper never amounts to anything.

Is there anything else I can try?


Fixed!

Finally got workable status using a Marvell driver from a German site!

http://forum.ubuntuusers.de/topic/verbindungsprobleme-mit-wlan-marvel-8339-libe/#post-1888522

Then from there all I did was:

sudo ndiswrapper -r wg311v3
sudo ndiswrapper -i (the Marvell.inf)
sudo modprobe ndiswrapper 

Et voila!

share|improve this question
    
Answer your question with the solution you found and choose it as the correct answer. This will mark the question answered. –  Oxwivi Jun 4 '11 at 19:09

1 Answer 1

From the solution mentioned by the original poster:

Finally got workable status using a Marvell driver from a German site!

http://forum.ubuntuusers.de/topic/verbindungsprobleme-mit-wlan-marvel-8339-libe/#post-1888522

Then from there all I did was:

sudo ndiswrapper -r wg311v3
sudo ndiswrapper -i (the Marvell.inf)
sudo modprobe ndiswrapper 

Et voila!
share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.