Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I'm using postfix smtp and adding always_bcc.

always_bcc = admin@somesite.com

It's working fine without attachment. When I add attachment, auto bcc is not working and admin didn't get email.

How to fix that problem ?

share|improve this question
    
This question is a bit off topic! You should try to ask it at unix.stackexchange.com or serverfault.com –  Source Lab Sep 1 '10 at 5:31
2  
This question is not off-topic. It is a legitimate problem that can occur on Ubuntu servers. –  txwikinger Sep 1 '10 at 16:02
    
Sorry, I didn't mean that this question wasn't valid here! Just that is might be more valid (or better solved by) on unix.stachexchange or serverfault. –  Source Lab Sep 2 '10 at 10:31
1  
This is already on ServerFault: serverfault.com/questions/176449/… –  Grizly Sep 3 '10 at 6:29
    
does this happen also when the attachment is very very small (a couple of bytes) ? –  ithkuil Sep 10 '10 at 10:06
show 1 more comment

1 Answer

This is not answer i just trying to say a way to debug your postifx server configuration

post postconf -n

and see the postfix Troubleshooting process here

also see Postfix sends all log messages to /var/log/mail.log. However error and warning messages can sometimes get lost in the normal log output so they are also logged to /var/log/mail.err and /var/log/mail.warn respectively.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.