Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I'm getting an error when I try to build cpyrit-cuda on Ubuntu 12.04 LTS here is what I'm getting:

brandon@San-Fran-La-49:~/cpyrit-cuda-0.4.0$ sudo python setup.py build
running build
running build_ext
Skipping rebuild of Nvidia CUDA kernel ...
Building modules...
building 'cpyrit._cpyrit_cuda' extension
gcc -pthread -fno-strict-aliasing -DNDEBUG -g -fwrapv -O2 -Wall -Wstrict-prototypes -fPIC -I/usr/local/cuda/include -I/usr/include/python2.7 -c _cpyrit_cuda.c -o build/temp.linux-x86_64-2.7/_cpyrit_cuda.o -Wall -fno-strict-aliasing -DVERSION="0.4.0"
gcc -pthread -shared -Wl,-O1 -Wl,-Bsymbolic-functions -Wl,-Bsymbolic-functions -Wl,-z,relro build/temp.linux-x86_64-2.7/_cpyrit_cuda.o -lcrypto -lcuda -lz -o build/lib.linux-x86_64-2.7/cpyrit/_cpyrit_cuda.so
/usr/bin/ld: cannot find -lcuda
collect2: ld returned 1 exit status
error: command 'gcc' failed with exit status 1

All help is greatly appreciated, thanks!

share|improve this question
    
Looks like there is a bug report on Launchpad about this error. Check it out, maybe there is something there that could help you. If so please answer you're question with the solution, to help future visitors. bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/nvidia-graphics-drivers/+bug/… –  Zignd Jul 8 '13 at 1:51
    
yea i tried that re ran and it still didnt work do you know a solution or know ne one that does? –  user173106 Jul 8 '13 at 2:07
    
No, but don't worry you're in the best site for Ubuntu support your question may have not got enough attention because it's to specific, anyway just wait more time and you will get your answer. –  Zignd Jul 8 '13 at 2:31
add comment

1 Answer 1

I got it guys the svn not a working copy error was because i install subversion whick i removed and that took care of that error then i downgraded my gcc to 4.4 with a higher priority than the 4.7 that is stock on ubuntu 12.04 and then i made a symbolic link to fix the last erroe everythings running good now!!

share|improve this answer
    
How does this "svn working copy" issue relate to your question? I don't see it in there. –  gertvdijk Jul 9 '13 at 17:58
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.