Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Since yesterday, all YouTube videos have a red / pink tint. Vimeo and other video sites are working.

It seems strange that it's only on YouTube, but since other people I asked don't have this problem, I think it's a Flash plugin problem.

It does this on all my browsers.

screenshot

share|improve this question
    
This thread has an extensive discussion (and some workarounds) on this very topic: ubuntuforums.org/showthread.php?t=1698956 –  arrange Mar 4 '11 at 8:30
2  
By the way, I've made a list of all the fixes and how to apply them: webupd8.org/2011/03/fix-pinkred-youtube-videos-bug-using.html ... hopefully it helps... –  Alin Andrei Mar 4 '11 at 12:24
    
@AlinAndrei I don't know why fix 1 should work. And, at least for me, it doesn't. Fix 3 works, but resurrects an old bug that was fixed by getting gpu acceleration to work. I didn't try #4 because I'm bored with flash already. –  Stefano Palazzo Mar 4 '11 at 20:27

2 Answers 2

up vote 3 down vote accepted

Saw this this morning, http://www.webupd8.org/2011/03/fix-pinkred-youtube-videos-bug-using.html

Which by the way this is a fantastic site to have in your feed reader.

share|improve this answer
    
tnx. activating HTML5 worked for me –  solomongaby Mar 4 '11 at 16:05
1  
It does't work for me: Not all youtube videos can be played in the html5 beta, some still use flash. –  Stefano Palazzo Mar 4 '11 at 19:52

Disable hardware acceleration in flash. Normally, this is done by finding a flash object, right clicking it and unchecking hardware acceleration.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.