Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

This question already has an answer here:

I have a HP Envy 17 3d Notebook on which I installed Ubuntu 13.04 today (replaced the Windows 7 at installation). After Ubuntu installation, I started downloading & installing software from Ubuntu Software Center. I couldn't find Skype in Ubuntu Software Center, so I went to Skype.com and started downloading from there. After downloading, it showed up in Ubuntu Software Center and I clicked install. After some time the Skype icon shows up in Dash, but the application doesn't launch.

Please help me. I'm new to Ubuntu.

share|improve this question

marked as duplicate by Mitch, Uri Herrera, AgentCool, Luis Alvarado Apr 29 '13 at 21:24

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

    
Which file did you download? –  Mitch Apr 29 '13 at 7:51

1 Answer 1

check out the fifth item The links below is to fix this issue with proprietary Nvidia drivers (and possibly AMD) and Skype: webup8 link

share|improve this answer
    
Welcome to Ask Ubuntu! Whilst this may theoretically answer the question, it would be preferable to include the essential parts of the answer here, and provide the link for reference. –  Aditya Apr 29 '13 at 9:29
    
it's true, thank you for the advice. :D –  Alessandro Apr 29 '13 at 9:48

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.