Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I got a strange problem! My broadband dongle is not being detected on my Dell 5220 laptop after I updated to Ubuntu 13.04. Previously it was working fine in 12.10.

share|improve this question
    
We need more hardware information to help you, can you look at this question and then edit your question adding the information. –  Jorge Castro Apr 26 '13 at 16:42
    
thanks dude! i found a workaround –  Roshan Apr 29 '13 at 5:26

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

found a solution ,

installed this on my laptop. now i can connect via this application pretty cool.

http://dokter-internet-indonesia.blogspot.com/2013/05/mobile-partner-linux-bam-huawei.html

EDIT

If above link is not working, Google for Mobile Partner Linux (BAM Huawei) 21.003.28.00.03 and get download and install

this is my solution if any one have another solution please post

share|improve this answer
    
Whilst this may theoretically answer the question, it would be preferable to include the essential parts of the answer here, and provide the link for reference. –  fossfreedom Jun 9 '13 at 7:59
    
i have already added a link here! i just installed that application and connected my huwai dongal –  Roshan Jun 10 '13 at 8:14
    
@JamesMuscat i could not guaranteed the links that were on web .. even btw i have updated answer.. –  Roshan Aug 9 '13 at 4:21

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.