Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

My workspace switcher gets broken after each upgrade.

It does not have the orange glow around active workspace. Also there is no shadow on the inactive ones (wallpaper does not get greyed out). It works fine in guest session so it has to be related to some config files. Reinstalling does not help. I once deleted most config files and it got back to normal but I'm not sure which files are the culprit.

Has anyone experienced this? It has happened to me on multiple machines and in a VirtualBox guest running on Windows. broken workspace switcher

share|improve this question

closed as off topic by Jorge Castro, Eric Carvalho, Thomas W., Kevin Bowen, Basharat Sialvi Apr 8 '13 at 8:18

Questions on Ask Ubuntu are expected to relate to Ubuntu within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Are you running with a custom theme or something? I remember I had a blue theme (changes the folder icons, window buttons, as well as the workspace switcher glow to blue). It's been a while though, so I don't remember exactly... –  oaskamay Feb 28 '13 at 2:03
    
@oaskamay, no modifications, stock ambiance theme. –  Maciej Feb 28 '13 at 2:20
    
I recommend reporting this as a bug. (This question also has some good information about bug reporting.) This will probably be closed as off-topic, in accordance with the FAQ and this policy. –  Eliah Kagan Apr 7 '13 at 19:14

1 Answer 1

I found the closes thing to fixing it - reseting Compiz/Unity.

http://askubuntu.com/a/80988/563

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.