Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Facebook was working fine as recently as a week ago.

But for whatever reason, the online account for facebook had been deleted from my System Settings. When I try to re-integrate, a browser window pops up and just displays "Success!" and nothing happens.

Does anyone have a solution to this? Also, if you do, could you explain it very easily - I'm new to Linux.

Edit: Here's a picture of the problem from another user. http://i.imgur.com/lI2PM7C.png

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 1 down vote accepted

This is a known bug. Best to join launchpad (if you haven't already) and add your tick to this issue...

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/signon-ui/+bug/1120737

At this point there appears to be no work around for this. I've temporarily overcome this by downloading Pidgin from the software centre and use that.

Hope that helps...

share|improve this answer
    
I also got fed up trying to find a way out, completely removed all those packages (empathy, telepathy, online accounts, etc.) and installed Pidgin although I wasn't happy with its level of integration with Unity. However, I've managed to improve this as can be seen in my answer to the question "How to install Adium theme for Pidgin?" in addition to a couple of tweaks like using ubuntu-monochrome icons to make a matching icon style for Pidgin, etc. –  Sadi Feb 25 '13 at 10:53
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.