Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I installed codeblocks but the gui is not displaying well. There is no File, Edit, View, Search, Project etc but everything else is there. I am running 9.10.

share|improve this question

closed as too localized by Luis Alvarado Mar 14 '13 at 17:05

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Do you get any additional information when you run the GUI from the command line (debug output, warnings, etc)? –  Marco Ceppi Aug 18 '10 at 17:56
    
No it loads well but is incomplete. –  Vaolter Aug 18 '10 at 18:43
    
Is this still a problem? –  Oli Dec 12 '11 at 15:49
add comment

2 Answers 2

What version of CodeBlocks are you using ? The one in the Ubuntu repositories, or the latest release (CodeBlocks 10.05) ?

If you're using the 10.05, you need to install the corresponding wxWidget libraries (see the CodeBlocks site), because the wxWidgets in the Ubuntu repositories are not up to date for the latest CodeBlocks.

share|improve this answer
add comment

Sounds like your config file is messed up and the menu is being hidden.

Try removing ~/.codeblocks/default.conf

share|improve this answer
    
Still not working. Could it be a problem with nautilus –  Vaolter Aug 19 '10 at 10:20
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.