Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I have a Sony Vaio Z21 under Windows 7 x64 with RAID-0 setup.

I installed WUBI.

But when I reboot to Ubuntu, I get the following message :

Completing the Ubuntu installation
For more installation boot options, press 'ESC' now ...
0

BusyBox v1.19.3 (Ubuntu 1:1.19.3-7ubuntu1) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands. 

(initramfs) Mount is denied because this NTFS volume is already exclusively opened. 
The volume may be already mounted, or another software may use it which could be identified for example by the help of the 'fuser' command.
mount: mounting /dev/dm-2 on /tmpmountpoint failed: No such device

Could not find the installation files /ubuntu/install/custom-installation
This could also happen if the file system is not clean because of [...]

Screenshot here : https://lh5.googleusercontent.com/-ZUC6GM30yxc/USZTEtwkZqI/AAAAAAAAC7o/sWrqt99gwtg/s1069/IMG_20130221_170103.jpg

Why do I see this error ?

How to solve ?

share|improve this question
    
Even on normal installs it's not working for 12.10. I don't think raid 0 is possible for Wubi. pad.lv/1072125 –  bcbc Feb 21 '13 at 19:55
    
That means Ubuntu 12.10 is incompatible with hardware RAID ??? –  Jalil Feb 21 '13 at 20:43
    
I think you can use the mini ISO or install 12.04.2 using the alternate CD and upgrade. Honestly don't know enough about it, but Wubi is generally for trying out Ubuntu, not dealing with RAID. –  bcbc Feb 21 '13 at 23:03
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.