Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I'm new to these forums and pretty new to Ubuntu, but I've been trying to learn and I just installed Ubuntu 12.10 on my XPS17 as a dual-boot with windows 7. I had some problems during installation but I managed to tentatively fix them and ubuntu was working fine on first boot-up but when I installed bumblebee with these instructions:

And restarting my computer, none of the menu's and the dock thing would load, I could see my desktop items but when I tried to open one of my folders, it would load fine, but their would be no outline to the window.

I really dont know what else to say, I've never used Ubuntu before so I may have made some huge nooby mistake, but if anyone is willing to help, I'm willing to do what I need to to fix this. c:

My video card is a Nvidia Geforce 555m, if that's of any use.

share|improve this question
    
" had some problems during installation but I managed to tentatively fix them" ... could you expand on that by editing your question? Also, could you edit the title to reflect the current state of matters? Would something like "After installing bumblebee, my desktop is blank and no programs load" better reflect your situation? (There's no need to mention the OS or its version in the title if you do so in the body and tags (as you have done).) –  user25656 Jan 16 '13 at 3:32

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.