Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Ubuntu software center not showing installed applications after an auto-system update. only a white screen shows up. Also,applications which were installed before the update are not showing as installed in software center.

Please, help.

Thanks Prizzly

share|improve this question

closed as off-topic by dobey, guntbert, bodhi.zazen, Braiam, Seth Dec 11 '13 at 3:38

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Bug reports and problems specific to development version of Ubuntu should be reported on Launchpad so that developers can see, track and fix these issues." – dobey, guntbert, bodhi.zazen, Braiam, Seth
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
did you ever post that bug? If so can you please post a link to it. After installing raring ringtail (13.04 dev) I cannot view installed programs, when I click the "installed" tab in the software center it shows the loading circle then the loading animation stops and it freezes. If I try to change back to the install tab it reverts back to the frozen installed software page, and if I try to search in the search box (upper right corner) it deletes my in outed text as if I am hitting refresh constantly but it doesn't know any refreshed content. So I think it's a bug with Ubuntu 13.04, because of –  user134071 Feb 21 '13 at 0:20

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Some times upgrades and updates have issues. This may be a regression and therefore need to be filed as a bug. Look at the FAQ and how do I report a bug

share|improve this answer
    
Thanks, I will surely report this. –  Prizzly Jan 14 '13 at 11:35

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.