Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Can someone help me with the delays in booting:

[ 6.034566] tg3 0000:01:00.0: eth0: dma_rwctrl[76180000] dma_mask[64-bit]
[ 10.158037] EXT4-fs (sda5): mounted filesystem with ordered data mode. Opts: (null)
[ 43.640175] ADDRCONF(NETDEV_UP): eth0: link is not ready

[ 47.632127] init: plymouth-stop pre-start process (2528) terminated with status 1
[ 47.843599] ieee80211 phy0: brcms_ops_bss_info_changed: arp filtering: enabled true, count 1 (implement)
[ 58.376473] wlan0: no IPv6 routers present
[ 67.530222] cfg80211: Found new beacon on frequency: 2472 MHz (Ch 13) on phy0

share|improve this question
    
Welcome to Askubuntu! You may want to add additional information about your system such as hardware information so that people have a better idea of what could be causing the problem. –  Oyibo Dec 30 '12 at 8:54
add comment

1 Answer 1

Maybe is something related with your video driver, because of plymouth crash.

Try updating your video driver to a recent version.

share|improve this answer
    
Plymouth crash? Could you elaborate? –  Andrea Corbellini Dec 30 '12 at 9:41
1  
It is hard with little info. –  saleemrashid1 Dec 30 '12 at 10:08
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.