Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Being pretty new to Unbuntu, linux in general, I've still attempted to solve this problem myself without making a new account before I had much knowledge of the issue. Occasionally I will have slow page loading times, and then "Server Not Found" in firefox. The issue comes up in safemode, and in Chromium as well. Trying to load facebook as it's not actually loading, pinging doesn't get any results. Here's my lspci:
03:07.0 Network controller: Ralink corp. RT2760 Wireless 802.11n 1T/2R
I've switched to the experimental driver for this, but I believe using the driver and blacklisting all the other drivers has completely disabled my wireless all together, forcing me to just use my lan. I've done some dns troubleshooting and switched to the google dns. Still get slow loading and usual "Server Not Found" message. I'm going to take my wireless drivers off the blacklist, but I don't think that'll do anything beyond make my wireless card usable again. I'm using 12.10 as well, which makes for a crazy time since the beginning, and the net cutting in and out has been a doozy as well. I also already have the linux backport modules. So far nothing has fixed this. Any ideas? I wasn't sure what else to post for information anyone needs to help fix this. Sorry!

share|improve this question
    
Is it safe to assume that from your last post you don't wish to work with anyone on this issue? –  David Dec 27 '12 at 22:24

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.