Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

All:

Followed this link: https://help.ubuntu.com/community/ServerGUI

Performing startx says no screens found... ???

share|improve this question
    
For some reason after following those instructions, I do NOT have an xorg.conf file... –  Matt Dec 24 '12 at 17:59
1  
OK, so someone should add this to the ServerGUI page: I had to do: sudo Xorg -configure sudo cp /root/xorg.conf.new /etc/X11/xorg.conf This should really be spelled out in that servergui page, as mentioned above. Took me 30 minutes of searching. –  Matt Dec 24 '12 at 18:05
    
Sorry, couldn't add answer myself. Silly, that. –  Matt Dec 24 '12 at 18:05
1  
You'll be able to self-answer after a waiting period. –  hbdgaf Dec 24 '12 at 18:14
    
You can and should answer the question yourself. Just start typing into the "Your Answer" box at the bottom and when finished click the button "Post your answer" –  fabricator4 Dec 24 '12 at 18:21

1 Answer 1

From the OP, the solution:

OK, so someone should add this to the ServerGUI page: I had to do: sudo Xorg -configure and sudo cp /root/xorg.conf.new /etc/X11/xorg.conf This should really be spelled out in that servergui page, as mentioned above. Took me 30 minutes of searching. – Matt

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.