Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

This question of mine is similar to this question.

Unlike the problems faced by the user who asked that question.. I am not facing any problems anywhere. Infact my installation process was flaw-less unlike the one in the question.

It's just that whenever i login for the first time after a reboot, i get the same dialog-box as in that question.
There are infact even more similar questions on the main site but none of the answers addressed that how to reach the the problem causing area and analyse it so that it could be repaired then on.

I want to know that what's causing that error message which shows up only when i log it after a reboot (not with subsequent logout-login)

Additional info : its a ubuntu minimal install - added LAMP & Mail server stack via tasksel - cinnamon as GUI - MDM as LoginManager

share|improve this question
add comment

migrated from meta.askubuntu.com Dec 20 '12 at 9:29

This question came from our discussion, support, and feature requests site for Ubuntu users and developers.

2 Answers

up vote 1 down vote accepted

Try cleaning the old error logs... just remove all the files from the folder containing the error logs.. A couple of times its a possibility that the system will show us the error messages from the old logs still living in the cache...

I guess the location is
sudo rm /var/crash/*

share|improve this answer
1  
this just cleared the error logs, i know. The popup never bothered me again. BUT I STILL CANNOT FIND OUT WHAT THE PROBLEM WAS DUE TO ? –  Z9iT Dec 31 '12 at 7:11
    
@Z9iT Please don;t use caps. –  hexafraction Dec 31 '12 at 19:35
add comment

I had the same problem which was really discouraging because error messages are one of the reasons I run away from Windows. Anyhow, I searched around and couldn't find the problem so I just silenced it. I edited this file as root

/etc/default/apport

and changed the line that says

enabled=1

to

enabled=0

That's it. I have had no error messages ever since.

share|improve this answer
2  
I don't want to disable the notifications for such problems... i want to go to the root cause of the problem ans solve it there ! –  Z9iT Dec 23 '12 at 8:51
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.