Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I just installed ubuntu 12.10, and everything is running great, except in the software center. I have a Nvidia GeForce GT 430, and whenever I go into the software center insted of seeing words there's just a black box. It will sometimes load correctly but everything will start flashing. Anyone know how to fix this?

share|improve this question
add comment

2 Answers 2

I had the same problem (i am on a Nvidia Geforce 550GTX TI)

run each 1 of these in terminal

sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates;

sudo apt-get update;

sudo apt-get install nvidia-current nvidia-settings;

this should fix the problem :) it worked for me anyways

share|improve this answer
add comment

Press CTRL+ALT+T simultaneously to enter terminal.

To uninstall Software Center:

  1. sudo apt-get remove software-center

  2. sudo apt-get autoremove software-center

To re-install Software Center:

  1. sudo apt-get update

  2. sudo apt-get install software-center

share|improve this answer
    
Still a little glitchy sometimes, but much better. Thank you! –  John Lesch Nov 15 '12 at 20:33
    
if it is enough please confirm answer –  user84277 Nov 16 '12 at 6:02
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.