Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

This question already has an answer here:

The installation went well as shown on http://www.ubuntu.com/download/help/install-ubuntu-with-windows - but when booted through 'ubuntu' option, a screen shows a grub> prompt. What to do next??

share|improve this question
    
Run chkdsk /r and then check if the \ubuntu\disks\root.disk is there - or else refer to this: ubuntu-with-wubi.blogspot.ca/2011/08/missing-rootdisk.html –  bcbc Nov 7 '12 at 16:38
    
PS I am assuming that you booted into Ubuntu successfully before this problem happened. Please edit your answer to confirm either way (more details are better). –  bcbc Nov 7 '12 at 16:45
add comment

marked as duplicate by Eliah Kagan, vasa1, Mik, Chris Wilson, con-f-use Mar 18 '13 at 14:37

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

1 Answer

This was answered in a comment (this answer might not be sufficient for everyone, but it will likely solve the problem for many people, and provide a source of diagnostic information for even more).

Run chkdsk /r and then check if the \ubuntu\disks\root.disk is there - or else refer to this: ubuntu-with-wubi.blogspot.ca/2011/08/missing-rootdisk.html

bcbc Nov 7 '12 at 16:38

share|improve this answer
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.