Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I just installed matlab on my computer, seemingly successfully, but I've been trying to run a program, and I'm getting the following error:

>> reproduceResults
Warning: Directory already exists. 
> In reproduceResults at 14 
Processing ./data/baby.mp4
Error using VideoReader/init (line 429)
The file requires the following codec(s) to be installed on your system:
    video/x-h264


Error in VideoReader (line 132)
            obj.init(fileName);

Error in amplify_spatial_lpyr_temporal_iir (line 31)
    vid = VideoReader(vidFile);

Error in reproduceResults (line 20)
amplify_spatial_lpyr_temporal_iir(inFile, resultsDir, 10, 16, 0.4, 0.05, 0.1);

>> 

For reference, the code that I'm trying to run is here: http://people.csail.mit.edu/mrub/vidmag/#code

I'm running reproduceResults.m, after downloading all of the video files that they provided.

Any help would be appreciated!


I can't find any answers on google that work. The one that I've tried is this: http://memyselfandcomputer.blogspot.com/2011/01/matlab-2010-videox-h264-error-on-ubuntu.html

It doesn't seem to change anything though. Is there a way to get a more verbose output to help me debug/search better?

share|improve this question
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.