Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I've updated my Ubuntu to 12.10. Soon after that I've started having troubles with YouTube: video stops in ~1 minute before the end. Does anyone knows how to resolve that issue?

UPDATE: also, this issue appears only if I watch video in a fullscreen mode.

share|improve this question

closed as too localized by fossfreedom Jan 5 '13 at 9:43

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

2 Answers 2

This is a shot in the dark, but have you tried right clicking on the YouTube player and disabling hardware acceleration?

This has worked for me on a couple of occasions when YouTube would act wonky.

Give it a whirl.

share|improve this answer

Which browser do you use? I had the same problem with chrome... My whole system went down... try using firefox with the Flashaid addon... Adobe released a 64 bit version of flash... maybe that helps... Personally im just jumping from LTS to LTS

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.