Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I installed Ubuntu 12.10 on 2 disk partitions and installed MTS MBlaze usb modem on both the partitions.
When I start any of these 2 partitions, I get the message "Connection Established", but "Modem Manager crash" message in both of them, and I can't open any web page, nor ping 8.8.8.8
MTS is working fine in Ubuntu 12.04 partition.

Is this Ubuntu 12.10 bug, or something particular with the new version?


Thanks
I manually downloaded wvdial and its dependencies, installed and finally it is running.
Thanks to all of you for support.

share|improve this question

closed as too localized by fossfreedom Oct 26 '12 at 12:33

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer 1

Here is a link explaining how to connect using a MTS MBlaze:

http://nikhilbhardwaj.in/2012/05/06/mts-settings-for-ubuntu-12-04/

The method originally aims Ubuntu 12.04 but a previous AskUbuntu post says this method works with Ubuntu 12.10:

Mobile Broadband not working in 12.10

Let us know if it solves your problem.

share|improve this answer
    
when internet is not working, how can I run "sudo apt-get install wvdial"? –  Vineet Billorey Oct 26 '12 at 11:01
    
@Vineet:wvdial packages are available in the ubuntu iso, –  Tachyons Oct 26 '12 at 12:13

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.