Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I have Ubuntu 12.04 (64-bit) on a AMD 64 bit machine and using Firefox 16 (latest as of now) . A site that I am developing shows perfectly fine on other machines such as windows or mac running Firefox 16 but for some reason it doesn’t not show good for me and its all messed up. I heard Ubuntu 64-bit has AMD issues. is there something I need to install? here is the page: mypage i just didnt want to display it since google caches the link. I have also added a screenshot.my screenshot

share|improve this question
1  
You're probably not going to get a useful answer unless you can be more specific than "does not show good and is all messed up." Messed up how, exactly? Screenshots are extrodinarily helpful in situations such as this. –  Shauna Oct 22 '12 at 21:19
    
i've added the link and screenshot. –  SarmenHB Oct 22 '12 at 21:42
    
I just visited your page with Chrome and Firefox 16 and it shows correctly on both, it must be a problem in your end. –  Uri Herrera Oct 22 '12 at 21:57
    
@UriHerrera, did you try it with an AMD-64 build? I figure Sarmen B. is sure to want to know. –  John S Gruber Oct 22 '12 at 22:00
    
Yes I'm running the 64bit version, and on a HD 4770 I'm not using FGLRX. –  Uri Herrera Oct 22 '12 at 22:03
show 1 more comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.