Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I recently installed Ubuntu 12.10 and connected to MTS MBlaze. I get the message "Connection Established". But when I open Firefox, I can't view any web page.

share|improve this question
    
Welcome to Ask Ubuntu @Vineet Billorey. Excellent quesion - keep it up. Have a nice day and best of luck with answering your question. –  Mochan Oct 25 '12 at 9:30
    
wv dial connects the internet but the software center and notification bar doesnot reecognizes it... they say internet not conected... any1 have solution for that?? –  MIke dA MetallheAd Oct 29 '12 at 15:50
    
You need to hit Ctrl + C to disconnect. Yes as you correctly say that network manager will say not connected but all your applications would work. –  nikhil Oct 29 '12 at 16:43
add comment

1 Answer

I encounter problems with mobile broadband too, I use wvdial to connect to the internet with MTS. I wrote a blog post on how you can get that working.

Hope it helps, feel free to ask for clarifications.

share|improve this answer
1  
Whilst this may theoretically answer the question, it would be preferable to include the essential parts of the answer here, and provide the link for reference. –  fossfreedom Oct 22 '12 at 18:47
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.