Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

While booting display blinks twice and nothing happened.It seems that Xubuntu started but display shows nothing.Also when if i chose previous Linux versions or repair option in GRUB it boots normally.

share|improve this question
    
If you solved this problem. Can you write it down and accept it to be the correct solution ? –  Suhaib Oct 20 '12 at 21:38
    
No.Today I realized that Xubuntu don't boot only when I'm restarting a computer.So I need to turn off it and turn on again. –  Z37 Oct 20 '12 at 21:41
add comment

1 Answer 1

Without more details it's hard to suggest anything but one thing you can do if you believe the system has already booted is switching to the first terminal by pressing

CTRL+ALT+F1 (to F6 if I remember correctly). CTRL is needed for when the xserver has already started.

Then you can start looking at log files if your system is already up.

share|improve this answer
    
ok.I'll check this.thanks –  Z37 Oct 16 '12 at 18:20
    
so i don't know what happened but now it's loading normally.And i don't why.Anyway, thanks for answer –  Z37 Oct 16 '12 at 18:25
    
aaaaand problem comes back...I can't understand from what it depends. –  Z37 Oct 16 '12 at 22:31
    
Have you tried switching to the first (or other) terminal? –  Marcin Kaminski Oct 17 '12 at 2:04
    
yes.and it didn't work, but i'm sure that system loaded, because when i pressed power-off button the hdd LED blinked and after ~1,5sec laptop turns off –  Z37 Oct 17 '12 at 10:18
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.