Sign up ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free.

it's a win7 dual boot. it just gives me the orange background when booting and nothing else. in safe mode however it boots normal but very slow/freezes when i try to do anything. i don't know how to go about it, when i live run it from usb it works like magic and very fast, way faster than windows 7;

i have now deleted it, but i'am looking forward to making it work. any help is appreciated, thanks in advance here are my specs

    Operating System
        MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
        Intel Core i5 750  @ 2.67GHz    44 °C
        Lynnfield 45nm Technology
        4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 660MHz (9-9-9-24)
        Gigabyte Technology Co., Ltd. P55A-UD3 (Socket 1156)    37 °C
        E2241 (1920x1080@60Hz)
        ATI Radeon HD 5700 Series (ATI) 43 °C
    Hard Drives
        488GB Seagate ST3500320AS ATA Device (SATA) 36 °C
    Optical Drives
        HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N ATA Device
        Realtek High Definition Audio
share|improve this question

1 Answer 1

Try to install proprietary drivers if you can access System settings -> Additional Drivers. Then reboot.

share|improve this answer
hmm. thanks for the answer. i think i tried to download the driver for vga it downloaded it and didn't do anything after that. –  jibreel Oct 4 '12 at 22:46

Your Answer


By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.