Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

After re-installing ubuntu via wubi i now get "no wubir" and then directs me to a menu where i have to select which mode i want. Ubuntu is fine and wubi sees no problem. what do i do?

share|improve this question
    
Can you boot into windows? –  karthick87 Dec 29 '10 at 18:50
    
yes i can both windows and Ubuntu are fine its just wubi. –  Lolk Dec 29 '10 at 18:52
    
Did you get any errors,when you login into ubuntu? –  karthick87 Dec 31 '10 at 7:23
    
I have the same problem and i get no other error. –  jnut Feb 4 '11 at 18:58
add comment

3 Answers 3

which version of windows are you using? i tried to install ubuntu 10.10 as a dual boot on windows 7 and install went fine but got wubi error. i just booted from cd and used install alongside other os option and it worked ok from there.

share|improve this answer
add comment

It seems you have dynamic partition in windows , make it simple ntfs and

put cd and run wubi.exe and follow the instructions and it will oinstal and after booting you get option to swioth either to window or to ubuntu

share|improve this answer
add comment

Are you sure that it says 'No wubir'? In the time I was using wubi, it always said 'No wubildr'. I never had any problems with it, by the way. The screen you see after this message is probably the GRUB bootloader, by the way.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.