Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I'm running Ubuntu 12.04 and decided to try out the cooking lens posted on this question however rather than being able to get the search working all I seem to get is this empty lens (using cookies as an example):

enter image description here where clearly the lens isn't working.

My questions:

  • Does anyone else have the same issue?
  • If not: Does anyone have a solution/idea of something I should try out to fix this?

The lens starts empty even without typing anything in so I'd guess there's an issue somewhere other than there not being any recipes for what I search for. I've added Scope Packer's PPA and I used the link provided in the original post and I've made sure that it isn't my internet connection either.

share|improve this question
1  
This question should instead be filed as a bug report, and as such is off-topic, thanks! Instructions on filing a bug report are here. –  Jorge Castro Sep 16 '12 at 19:17
    
This should probably be reported to the lens author. –  Jorge Castro Sep 16 '12 at 19:18
    
Ah yeah thanks for mentioning it! –  Oyibo Sep 16 '12 at 21:35
add comment

closed as off topic by Uri Herrera, Jorge Castro, Ringtail, Mitch, Anwar Shah Sep 17 '12 at 7:36

Questions on Ask Ubuntu are expected to relate to Ubuntu within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

Browse other questions tagged or ask your own question.