Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

This is what I get in the login screen, it disappears only when I move the mouse and it only happens in the login screen.

screen corruption

This is Ubuntu 12. 04 running over an Intel desktop board DG31PR and I'm using the onboard video.

Any help will be appreciated.

share|improve this question

closed as too localized by James Henstridge, jrg Aug 14 '12 at 1:03

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1  
Do a check on you VGA cable. –  Mitch Jul 27 '12 at 16:07
    
>.< facepalm here, actually it looked well connected when i checked but regardless of that i adjusted it even more and that resolved the problem, thank you! –  carrizo Jul 30 '12 at 1:55

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

Ok this is embarrassing, it was just a slightly loose cable as suggested by Mitch, but anyway this could help someone with the same problem to realize that maybe it is not a driver/system/configuration problem.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.