Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I am new to Linux and I am using Ubuntu 12.04LTS. I installed it using WUBI.

I can't connect to Internet. I try to connect by clicking on the network icon in the top-right corner.

Then I takes the option 'Wired Connection 1' and it starts connecting. Then it shows 'Disconnected'. It takes a lot of time connecting.

I just installed it a few days ago and i have not been able to connect yet.

share|improve this question

closed as too localized by Luis Alvarado Jun 17 '13 at 18:59

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
What network interface are you trying to use to connect? Is this a wireless connection? Can you use other devices on that route or access point? My guess with that sort of issue is that it is driver based if it isn't something wrong with the access point itself. –  phthano Jun 12 '12 at 15:30
    
we need some specific information about your network card, also please check about the cable loose connection if its a wired connection –  user70166 Jun 12 '12 at 16:04
    
We need more hardware information to help you, can you look at this question and then edit your question adding the information. –  fossfreedom Jun 12 '12 at 16:08
    
Never mind. I got it solved it by establishing a DSL Connection. –  MSCR Jun 13 '12 at 14:54
    
Thanks for trying to help me. –  MSCR Jun 13 '12 at 14:55