Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I'm experiencing a problem. When i install the OS and try to boot into it i get a red flashing screen. Although it works just fine if i launch the live DVD!

I used the same DVD to install it on my HP 4520s and it's working flawless, should maybe mention that it's the 64bit version.

So, I'm thinking, graphics card problems or something but I'm used to Windows so i have no clue what to do since i got little experience with boot problems in Linux. I know that you are tired of all the dumb windows boys but I'm stuck so please! Also the BIOS is some kind of EFI/BIOS from Asus, i don't know the name of the motherboard and the box is not at my dads house which i will not visit in, i don't know, weeks maybe :P There is two boot options for each device in this EFI stuff and if i choose the EFI thing it fails to run the live cd. After i installed i also tried to run to SSD in BIOS mode instead of EFI mode (if that's what it's called).

System: i7 2600k @ 4GHZ quadcore *Hyperthreading enabled corsair 16GB 1600MHZ corsair SSD 64GB (primary storage) Radeon HD 6950

HP specs: i3 Something dual core @ 2.something *hyperthreading enabled 2GB RAM HDD 250GB ala something Intel HD graphics

share|improve this question
    
Should also mention i get grey screen instead of red blinking when i try to boot in EFI mode –  Emil Kjellner Jun 2 '12 at 11:41
    
The best way to add additional information to your question is by editing it, with the edit button. It is better visible that way, and comments are mainly for secondary, temporary purposes. Comments are removed under a variety of circumstances. Anything important to your question should be in the question itself. –  Basharat Sial May 5 '13 at 20:06
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.