Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

I have a clean install of Ubuntu 12.04 on my Lenovo Thinkpad T61. My graphics card is an NVIDIA Corporation G86 (Quadro NVS 140M).

I have installed an additional driver for NVIDIA. When I go to NVIDIA's X server settings interface → X server Display Configuration, I can detect my other monitor (BenQ FP222W) but neither or TwinView or X separate are working fine.

It shows a white background and my mouse pointer with a big "X" shape.

In Ubuntu 11.10 It was working fine.

I clicked "save to X configuration file", logged out, restarted the graphical service (LightDM) . I also restarted the computer, but it did not help.

I even enabled not the recommended version of nvidia driver,no success.

What you fellows think?

share|improve this question

closed as too localized by jokerdino Mar 17 '13 at 16:18

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
This question appears to be abandoned and unanswered, if you are experiencing a similar issue please ask a new question with details pertaining to your problem. If you feel this question is not abandoned, please flag the question explaining that. –  Aditya Mar 17 '13 at 14:58

Browse other questions tagged or ask your own question.