Take the 2-minute tour ×
Ask Ubuntu is a question and answer site for Ubuntu users and developers. It's 100% free, no registration required.

Eclipse is randomly disappearing from the left panel and from alt-tab after a few minutes of use for me in 12.04.

It's definitely still there; if I minimize whatever window I have on top of it, I can get back to it... but that's the only way. If I minimize it, I'm doomed and have no way to get the window back.

Any idea on how to fix this?

Alternatively, any idea of a workaround (e.g. some way to either re-raise the window from the commandline, or force unity/alt-tab to pick it back up)?

share|improve this question

closed as off topic by hbdgaf, jrg May 23 '12 at 17:15

Questions on Ask Ubuntu are expected to relate to Ubuntu within the scope defined by the community. Consider editing the question or leaving comments for improvement if you believe the question can be reworded to fit within the scope. Read more about reopening questions here.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Anything like this thread... [Eclipse/PyDev not showing up correctly][1] [1]: askubuntu.com/questions/130864/… –  memilanuk May 23 '12 at 5:45
    
this is a known bug with java software and unity. if you use eclipse from repo, it just works(at least for me). –  hbdgaf May 23 '12 at 7:25
    
I have the same issue –  BullfrogBlues Jun 5 '12 at 14:45

Browse other questions tagged or ask your own question.